dlmv-logo

Bestyrelsen

LM Videbæk ledes af en bestyrelse, som ud fra foreningens vedtægter, årligt vælges af kredsens medlemmer.

Bestyrelsen har det overordnede ansvar for missionshuset, samt de aktiviteter og arrangementer der foregår der.

Bestyrelsen består af:

Formand: Ola Geir Soppeland Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Næstformand: Jakob Due Madsen

Sekretær: Janni Ellesen (kredsmail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. )

Medlem: Karin Olesen Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , Ulrik Mouridsen, Jørgen KRonborg og Birthe Larsen

Suppleant: Mads Bredtoft

Hvem står for hvad?

Tilmeld mailliste

Kunne du tænke dig at følge med i hvad der sker i LM Videbæk? Så meld dig på vores mailliste ved at skrive en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Giv en gave

LM Videbæk drives udelukkende på frivillige midler og gaver. Har du lyst til at støtte arbejdet, kan det gøres ved at overføre penge til konto nr. 7652-1033316. 

Du kan også give en gave via MobilePay. Brug nummer 40986. Skiv dit navn + “gave” i beskedfeltet.

Er det første gang du giver, bedes du også oplyse dit CRP. Nr., såfremt gaven skal indberettes til skat.

 

Ønsker du mere information kontakt da kassérer Pia Serup.

Abonner på kalender

Da mange af jer har fået en gmail, vil jeg gerne igen gøre opmærksom på, at det er muligt at blive tilmeldt LM's elektroniske kalender. På den måde får du LM's program direkte ind i din elektroniske kalender på din smartphone eller tablet - og du skal ikke selv bruge tid på at få møder m.m. sat ind. Hver gang der kommer nyt halvårsprogram - opdateres kalenderen.

LM Videbæks kalender er inddelt i flere kategorier: LM, LMU, Junior/Teen, børneklub, Sjov Fredag og Venskabscafé. Så kan du abonnere på dem, der er aktuelle for dig.

Hvordan? Det kræver, at du har en gmail (fx Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ) og at du sender en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvor du ligeledes skriver, hvilke kalendre du gerne vil abonnere på. Så vil du modtage en mail hvori der står om du er interesseret i at abonnere på kalenderen. I mailen skulle det også fremgå hvad du skal gøre.

Den elektroniske kalender kommer ikke til at erstatte den nuværende PDF kalender der sendes rundt via mail, men bliver et ekstra tilbud til dig, der bruger elektronisk kalender.

Sjælesorg

Når vi, som mennesker, bevæger os gennem livet, mødes vi af mange forskellige indtryk, situationer og oplevelser, som resulterer i at vi kommer til at stå tilbage med mange forskellige følelser og tanker.

Hvis du har brug for at snakke med en, om det du går og tumler med, en at dele liv med, så har vi i Lm i Videbæk 3 personer som på en særlig måde vil stille sig til rådighed for dig. De har alle 3 deltaget i sjælesorgskursus ved Agape.

Alt vil selvfølgelig foregå under fuld diskretion.

Kontakt frimodigt:

Svend Åge Kronborg 40409198

Joan Nørremark 26133474

Tove Kristensen 40370069

 

” Stor er din nåde mod mig,

Din kærlighed omslutter mig

Du viser vej i dit ord,

Din nåde er stor ”

Flere artikler...