dlmv-logo

Bestyrelsen

LM Videbæk ledes af en bestyrelse, som ud fra foreningens vedtægter, årligt vælges af kredsens medlemmer.

Bestyrelsen har det overordnede ansvar for missionshuset, samt de aktiviteter og arrangementer der foregår der.

Bestyrelsen består af:

Formand: Ola Geir Soppeland

Næstformand: Jakob Due Madsen (kredsmail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. )

Sekretær: Janni Ellesen 

Medlem: Karin Olesen, Ulrik Mouridsen, Jørgen Kronborg og Birthe Larsen

Suppleant: Mads Bredtoft

Hvem står for hvad?

Abonner på kalender

Det er muligt at blive tilmeldt LM's elektroniske kalender. På den måde får du LM's program direkte ind i din elektroniske kalender på din iPhone, smartphone, iPad eller tablet - og du skal ikke selv bruge tid på at taste møder mm. ind. Hver gang der kommer et nyt halvårsprogram, opdateres kalenderen.

LM's kalender er inddelt i flere kategorier: Lm (herunder også venskabscafé), Børneklub og Junior/teen. Du kan også abonnere på den kalender, som er aktuel for dig.

Hvordan? Det kræver, at du har en gmail (fx Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ), og at du sender en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , hvor du ligeledes skriver, hvilke kalendere du gerne vil abonnere på. Så vil du modtage en mail, hvori der står, om du er interesseret i at abonnere på kalenderen. I mailen skulle det også fremgå, hvad du skal gøre.

Den elektroniske kalender kommer ikke til at erstatte den nuværende PDF kalender, der sendes rundt via mail, men bliver et ekstra tilbud til dig, der bruger elektronisk kalender.

Hvem står for hvad?

Nedenfor er en oversigt over, hvem der fra bestyrelsen er kontaktperson for de forskellige arbejdsgrene og -opgaver:

Udlejning af missionshus: Jørgen

Kredsrepræsentant til repræsentskabsmøde: Ola

Programudvalg: Jakob og Birthe

Bibelstudiegrupper: Janni og Karin

International mission: Jakob

Venskabscafé: Karin

Samfundslejr: Ulrik

Bede-nadvermøde: Ola

Ansvarlig for missionshus/pedel: Ulrik

Kvindekreds: Birthe

Seniorudvalg: Jørgen

Hjemmesiden: Janni

Børneklub: Janni 

Junior-teen: Ulrik

LMU: Jakob

Legestuen: Janni

Bogsalg: Karin

VKF: Jakob

Musikgruppen: Karin

Alliancebedeuge: Ulrik

Økonomi: Jørgen

Søndagsmøder: Jørgen

Sjælesørgerne: Jørgen

Besøgstjenesten: Janni

Sjælesorg

Når vi, som mennesker, bevæger os gennem livet, mødes vi af mange forskellige indtryk, situationer og oplevelser, som resulterer i at vi kommer til at stå tilbage med mange forskellige følelser og tanker.

Hvis du har brug for at snakke med en, om det du går og tumler med, en at dele liv med, så har vi i Lm i Videbæk 3 personer som på en særlig måde vil stille sig til rådighed for dig. De har alle 3 deltaget i sjælesorgskursus ved Agape.

Alt vil selvfølgelig foregå under fuld diskretion.

Kontakt frimodigt:

Svend Åge Kronborg 40409198

Joan Nørremark 26133474

Tove Kristensen 40370069

 

” Stor er din nåde mod mig,

Din kærlighed omslutter mig

Du viser vej i dit ord,

Din nåde er stor ”

Vil du have LM kalenderen direkte ind på din telefon?

Da mange af jer har fået en gmail, vil jeg gerne igen gøre opmærksom på, at det er muligt at blive tilmeldt LM's elektroniske kalender. På den måde får du LM's program direkte ind i din elektroniske kalender på din smartphone eller tablet - og du skal ikke selv bruge tid på at få møder m.m. sat ind. Hver gang der kommer nyt halvårsprogram - opdateres kalenderen. 
 
LM Videbæks kalender er inddelt i flere kategorier: LM, LMU, Junior/Teen, børneklub, Sjov Fredag og Venskabscafé. Så kan du abonnere på dem, der er aktuelle for dig. 
 
Hvordan? Det kræver, at du har en gmail (fx Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ) og at du sender en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  hvor du ligeledes skriver, hvilke kalendre du gerne vil abonnere på. Så vil du modtage en mail hvori der står om du er interesseret i at abonnere på kalenderen. I mailen skulle det også fremgå hvad du skal gøre. 
 
Den elektroniske kalender kommer ikke til at erstatte den nuværende PDF kalender der sendes rundt via mail, men bliver et ekstra tilbud til dig, der bruger elektronisk kalender. 

Mvh Joan 

Flere artikler...