dlmv-logo

Vil du have LM kalenderen direkte ind på din telefon?

Da mange af jer har fået en gmail, vil jeg gerne igen gøre opmærksom på, at det er muligt at blive tilmeldt LM's elektroniske kalender. På den måde får du LM's program direkte ind i din elektroniske kalender på din smartphone eller tablet - og du skal ikke selv bruge tid på at få møder m.m. sat ind. Hver gang der kommer nyt halvårsprogram - opdateres kalenderen. 
 
LM Videbæks kalender er inddelt i flere kategorier: LM, LMU, Junior/Teen, børneklub, Sjov Fredag og Venskabscafé. Så kan du abonnere på dem, der er aktuelle for dig. 
 
Hvordan? Det kræver, at du har en gmail (fx Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ) og at du sender en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  hvor du ligeledes skriver, hvilke kalendre du gerne vil abonnere på. Så vil du modtage en mail hvori der står om du er interesseret i at abonnere på kalenderen. I mailen skulle det også fremgå hvad du skal gøre. 
 
Den elektroniske kalender kommer ikke til at erstatte den nuværende PDF kalender der sendes rundt via mail, men bliver et ekstra tilbud til dig, der bruger elektronisk kalender. 

Mvh Joan